Συμφωνία Μίσθωσης

Η συμφωνία γίνεται μεταξύ εμού και του επισκέπτη ο οποίος υποχρεούτε να μου γνωστοποιήσει τα ακόλουθα:Ονοματεπώνυμο, Email, Τηλέφωνο, Ημερομηνίες (Check-in / Check-out), Αριθμό Επισκεπτών.


Αίτημα Κράτησης

Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν μέσα απο την σελίδα μας ή τηλεφωνικά. Ο επισκέπτης θα πρέπει να προκαταβάλει το 30 % του συνολικού κόστους της κράτησης.


Πολιτική Ακύρωσης

Δωρεάν ακύρωση 15 ημέρες πρίν την κράτηση.


Τιμές

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν φόρους.


Ελάχιστη Διαμονή Ενοικίασης

Ελάχιστη διαμονή 3 διανυκτερεύσεις.


Check In / Check Out

Τα διαμερίσματα μου δεν έχουν 24ωρη ρεσεψιόν έτσι προκειμένου να οργανώσουμε την έγκαιρη άφιξη θα πρέπει ο επισκέπτης να με ενημερώσει για την αναμενόμενη ώρα άφιξης του. Στις περισσότερες περιπτώσεις η άφιξη γίνεται μετά τις 12:00 και η αναχώρηση πριν τις 11:00.


Απαραίτητα Έγγραφα

Στην άφιξη ο επισκέπτης υποχρεούτε να δείξει το διαβατήριο του η την ταυτοτητά του, στον υπεύθυνο που θα τον υποδεχτεί,όπως προβλέπεται απο τον νόμο.


Ασφάλεια Κτιρίου Και Διαμερισμάτων

Σε περίπτωση που ο επισκέπτης προκαλέσει κάποια φθορά η θραύση στο κτίριο η στο διαμέρισμα επιβαρύνεται το κόστος επισκευής.


Κατοικίδια

Δέν επιτρέπονται τα κατοικίδια.


Ασφάλεια

Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν πόρτες ασφαλείας.


Καθαρισμός

Το διαμέρισμα παραδίδεται καθαρό στον επισκέπτη,σε περίπτωση που εκείνος ζητήσει καθημερινή καθαριότητα το κόστος είναι 20€ ημερησίως.


Χώρος Στάθμευσης

Διατίθεται δωρεάν πάρκινγκ για τους επισκέπτες μας, κατόπιν συννενόησης και διαθεσημότητας.


Συλλογή Δεδομένων

Συλλέγουμε μόνο τα δεδομένα που είναι απαραίτητα για τη συνολική διαχείριση της κράτησης σας. Η συλλογή και αποθήκευση δεδομένων πραγματοποιείται με εμπιστευτικότητα και ασφάλεια. Η εταιρεία μας δεν πωλεί, αποκαλύπτει ή με κανένα άλλο τρόπο παρέχει προσωπικά δεδομένα που υποβάλλονται από τους επισκέπτες στην ιστοσελίδα μας σε τρίτους, εκτός εάν αυτό επιβάλλεται από το νόμο. Ως τέτοια δεδομένα εννοούμε το όνομα, τον αριθμό τηλεφώνου, καθώς και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Ο ιστότοπός μας μπορεί να χρησιμοποιεί ανώνυμα δεδομένα για στατιστικούς σκοπούς (τύπος προγράμματος περιήγησης, γεωγραφική τοποθεσία) για τη βελτιστοποίηση του ιστότοπου ως μέρος της τρέχουσας διαδικασίας εσωτερικής αναθεώρησης και, γενικότερα, για την καλύτερη γνώση των επισκεπτών μας.


Χρόνος Αποθήκευσης Δεδομένων

Διατηρούμε τα δεδομένα σας εκτός ιστότοπου μέχρι να μας ζητήσετε (με μια απλή και εύκολη διαδικασία) να τα διαγράψουμε. Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα δεδομένα σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.